Un cornellanenc ingressa a la presó per un robatori amb violència

Formava part d’una banda de tres persones que van emmordassar i lligar la dona de la neteja i van aconseguir sostreure, entre altres efectes, 60.000 euros.

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial de Barcelona van detenir, a Barcelona i Cornellà de Llobregat, tres persones amb edats compreses entre els 32 i els 22 anys com a presumptes autors d’un robatori amb violència en un pis de la capital catalana. Un d’ells, de 32 anys, era d’origen cubà i residia al barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat. A més ja tenia nombrosos antecedents (18 detencions des del 2011 al 2014). Els altres dos detinguts eren de nacionalitat equatoriana i peruana.

Els fets es remunten al 6 de novembre pels volts de les 14 hores. Una treballadora de la llar va adreçar-se al domicili de Barcelona on treballava quan, en el moment d’obrir la porta, un home va agafar-la per l’esquena i va amenaçar-la amb una arma de foc. Un cop a l’interior un segon assaltant va entrar al pis i van emmordassar-la i lligar-la amb cinta americana al mateix temps que li demanaven on amagaven els diners i les joies. Com que no van rebre resposta, els assaltants van escorcollar el pis i van sostreure una gran quantitat de joies, una televisió, ordinadors, 60.000 euros i la caixa forta.

Les primeres indagacions dutes a termes per part dels investigadors van apuntar a què una antiga treballadora que també feia tasques de neteja, havia proporcionat informació a tres lladres per tal que hi anessin a robar.

Un cop van tenir tots els autors plenament identificats, el dia 19 de novembre van detenir els tres assaltants i van fer una entrada i escorcoll en cada un dels domicilis. A banda d’una pistola simulada, els policies també van localitzar una gran quantitat d’efectes sostrets tals com joies, aparells informàtics o aparells d’electrònica. Després de declarar en seu judicial, el jutge va decretar l’ingrés a presó per a tots tres detinguts.

Detenció a Esplugues per excés de velocitat i begut

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra del sector de trànsit   de Sant Feliu de Llobregat van imputar, la matinada del passat 19 de novembre, un home de 21 anys, nacionalitat espanyola i veí de l’Hospitalet de Llobregat ,com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, un per conduir un vehicle a motor sota els efectes de begudes alcohòliques i el segon per conduir un vehicle amb una velocitat penalment punible.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 1.15 hores, quan els Mossos d’Esquadra van interceptar, mitjançant un radar mòbil, un vehicle que circulava per la C-32, al pk 62, al terme municipal d’Esplugues de Llobregat,  a 173 Km/h en un tram de via limitat a 80 Km/h. Un cop aturat, sotmès el conductor a la prova de detecció alcohòlica, va donar un resultat de 0.56 mg/l. en aire espirat. Per aquests dos fets el conductor va ser denunciat administrativament per superar la velocitat màxima permesa de la via i conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

Redacció / Foto: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix