Àlex Cervero i Laura Rodríguez guanyen els 10 km de la Delta Prat

Víctor Doblas i Rebeca Suárez es van imposar en la prova de 5 quilòmetres en una prova atlètica que va batre el rècord d'inscripcions

L'atleta del Sugar Atlètic, Àlex Cervero, i Laura Rodríguez, del Tenerife Caja Canarias, van ser els guanyadors absoluts dels 10 quilòmetres de la Cursa Delta Prat que es va celebrar ahir diumenge al Prat de Llobregat, consolidant-la com una de les proves més importants del calendari en ruta català.

sortidadeltaprat24

guanyadors 10k deltaprat24

Cervero va dominar la competició masculina de principi a fi amb un temps de 32’24’’. En segon lloc, en arribar va ser Manuel Jesús Viedma amb 33’41’’, seguit per Daniel Moisès amb 33’42’’. En la categoria femenina, Laura Rodríguez es va imposar amb un temps de 36’01’’, molt per davant de les altres corredores. Miriam López ha arribat en segon lloc, amb 39:23, seguida de Miriam Riba amb 39:36.

guanyadors 5k deltaprat24

A la prova de 5 quilòmetres, Víctor Doblas en categoria masculina amb 15’41’’ i Rebeca Suárez amb 17’45’’ en la femenina, van ser els guanyadors. Per la seva part, Manuel Jesús Viedma (33’41’’), i Sònia Mata, (45’52’’) van ser els primers atletes pratencs en travessar la línia d'arribada.

Cal destacar que la prova va tancar les seves inscripcions amb dies d'antelació després de batre el rècord de participació amb 1.200 corredors i corredores. A més molts han aconseguit millorar les seves marques personals confirmant d'aquesta forma la idoneïtat del disseny del circuit per aconseguir grans resultats.

Redacció / Fotos: Marc Asensio-Cursa Delta Prat

La Festa Major de Sant Boi 2024 tindrà lloc del 17 al 20 de maig al municipi baixllobregatí