Detenen tres homes per robatoris violents a Olesa de Montserrat i Martorell

Un dels lladres havia atracat el mateix establiment de forma repetida en les últimes setmanes a Olesa de Montserrat; i altres dos havien assaltat a la seva víctima juntament amb altres persones per sostreure-li les seves pertinences a Martorell 

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Martorell, van detenir el 13 de maig un home de 42 anys que havia atracat tres vegades el mateix establiment comercial d'Olesa de Montserrat en les darreres tres setmanes. L'arrestat accedia a l'establiment, un estanc, amb la caputxa cobrint-li el cap i la cara tapada amb un passamuntanyes o fins i tot, amb una màscara de carnestoltes. Aleshores amenaçava física i verbalment al treballador i li demanava els diners de la recaptació. Gràcies a les gestions d'investigació, com la visualització de les càmeres de videovigilància, i a la col·laboració ciutadana, els investigadors van aconseguir identificar, localitzar i detenir el presumpte autor dels fets. A l'entrada judicial al domicili del detingut, el 15 de maig, els investigadors van localitzar part de la roba utilitzada en els robatoris, els diners i el tabac sostret.

200524 lladresenxampats font mossos

Dies abans, en un fet diferent, el 12 d'abril, una altra persona va patir un robatori violent per part d'un grup de vuit persones a Martorell. Primer el van intimidar verbalment i finalment el van agredir per sostreure-li diners i altres objectes personals. Els agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van poder identificar quatre dels presumptes autors i van poder detenir-ne dos per robatori amb violència i/o intimidació.

La investigació segueix en curs per identificar i localitzar la resta de membres del grup. Tots els detinguts van passar a disposició judicial.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Convocatòria D'assemblea general ordinária del consell esportiu del baix llobregar

Convocatòria D'assemblea general ordinária del consell esportiu del baix llobregar

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix