Detenen in fraganti un home quan anava a assaltar una benzinera de Viladecans

L’arrestat és veí de Gavà i està relacionat amb quatre robatoris més comesos en benzineres de la comarca durant les darreres setmanes.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Gavà van detenir un home de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Gavà quan es disposava a cometre un atracament en una benzinera de Viladecans. Se li imputa un delicte de robatori amb intimidació en grau de temptativa a establiment comercial i se’l relaciona amb quatre atracaments més.

Els fets van tenir lloc poc abans de les 18 hores quan una patrulla d’investigació de paisà, en el marc d’un dispositiu de vigilància i prevenció de robatoris amb intimidació, va detenir l’home tot just quan es disposava a realitzar un robatori violent amb arma blanca a una benzinera ubicada a la ciutat de Viladecans. El detingut portava a sobre l’arma blanca, un ganivet de grans dimensions amb la qual cometia els robatoris amb intimidació.

L’atracador realitzava els robatoris a les benzineres quan no hi havia clients a la zona de la caixa i, amb la cara coberta per no ser identificat, amenaçava a la caixera amb el ganivet perquè li lliuressin els diners en efectiu que hi havia en aquell moment a la caixa i ràpidament marxava corrent de la benzinera. 

Fruit de la investigació policial, els mossos van poder imputar al detingut quatre robatoris més amb violència i intimidació comesos amb arma blanca durant les tres darreres setmanes a benzineres ubicades a les ciutats veïnes de Castelldefels i Viladecans.

Els investigadors no descarten que el detingut pugui estar relacionat amb més  robatoris amb intimidació a establiments comercials.

Al detingut, al qual li consten diversos antecedents per fets similars, va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Gavà el dimarts 18 de novembre qui va decretar el seu ingrés a presó.

Redacció / Foto: Ajuntament de Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix