A judici l’acusada de tallar el penis al seu cap a Sant Andreu de la Barca

La Fiscalia reclamarà una condemna de deu anys de presó per un presumpte delicte de mutilació genital

L'Audiència de Barcelona jutjarà el dimarts a la dona acusada, presumptament, de tallar-li el penis al seu cap mentre li feia una fel·lació en un bar de Sant Andreu de la Barca) el maig de 2021, segons ha avançat Europa Press.

En el judici, la Fiscalia reclamarà una condemna de deu anys de presó per un presumpte delicte de mutilació genital, i en l'escrit d'acusació, la fiscal també reclama imposar-li una ordre d'allunyament de la víctima de 250 metres durant deu anys.

mossosSAB

L'home i la dona havien tingut una relació durant els últims quatre anys i la nit del 31 de maig la dona ho va convèncer perquè sopessin junts en el bar on treballaven. Després, va insistir a tenir relacions sexuals, li va tapar els ulls a l'home amb un drap mentre li feia una fel·lació, li va demanar que no li ho llevés perquè tenia "vergonya", i presumptament li va tallar el penis amb un ganivet.

En ser detinguda, la dona va declarar que l'home l'havia "obligat en diferents ocasions a mantenir relacions sexuals no consentides", alguna cosa que la Fiscalia no contempla en el seu escrit i, en canvi exposa que convivien des de 2019. 

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix