Detinguts tres passatgers a l’aeroport que ocultaven cocaïna al cos

Portaven la substància estupefaent a l'interior del seu sistema digestiu, sent un total de 100, 85 i 50 glans respectivament

Agents de la Policia Nacional han detingut en l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat a tres ciutadans que van arribar en vols procedents de Sud-amèrica i denominats com a “vols calents”. Tots ells ocultaven a l'interior del seu aparell digestiu cilindres/glans de cocaïna.

FOTO 1 coca

Membres del grup de Policia Judicial de l'aeroport van realitzar diversos dispositius de control en els vols denominats “calents”, atès el lloc de procedència. Després de detectar als tres possibles sospitosos, els van realitzar una petita entrevista, en la qual els passatgers responien amb una sèrie d'incongruències i nerviosisme, indicis clars que poguessin ser possibles "mules", per la qual cosa van ser sotmesos a un control més exhaustiu de les seves pertinences.

Es va decidir traslladar a aquestes persones juntament amb l'equipatge que portaven a les instal·lacions del Servei de Duanes de l'Agència Tributària, a fi de realitzar una inspecció minuciosa sobre les seves persones i estris personals. Després d'inspeccionar els seus equipatges i no trobar cap objecte ni substància sospitosa, les tres persones traslladades continuaven en actitud molt nerviosa, per la qual cosa es va decidir realitzar-los una placa radiològica per part del servei de radiologia de l'Aeroport.

FOTO 2 coca

Fruit de la placa radiològica realitzada, es van observar a l'interior dels seus organismes, multitud d'objectes estranys compatibles amb possibles càpsules de substància estupefaent, per la qual cosa es va procedir a la detenció i trasllat dels passatgers, al Centre Hospitalari Universitari de Bellvitge, protocol establert per a aquests casos. Una vegada a l’hospital es va esperar que els tres individus expulsessin la totalitat dels objectes ingerits, sent aquests finalment cilindres amb cocaïna d'alta puresa en el seu interior, per la qual cosa se'ls va imputar un delicte contra la salut pública i van ser posats a la disposició del Jutjat de Guàrdia del Prat de Llobregat.

Aquests controls aleatoris per part del grup especialitzat de Policia Judicial de l'Aeroport, es realitzen diàriament amb la finalitat d'acabar amb les xarxes organitzades dedicades a la distribució per mitjans aeris de diferents substancies estupefaents i procurant que aquestes no arribin a territori nacional.

Redacció / Fotos: Policia Nacional

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
216

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix