Troben un home mort a l’interior d’un vehicle a Cornellà de Llobregat

Els Mossos d’Esquadra han detingut una persona relacionada amb la mort violenta després d’una presumpta baralla entre els dos, que hauria acabat amb el tràgic final per a un d’ells

Els Mossos d’Esquadra han informat que han detingut, aquest dimarts 30 de gener al matí, un home, de 29 anys, relacionat presumptament amb la mort violenta d'un altre al barri de Fontsanta-Fatjó de Cornella de Llobregat.

cfb8d629 2ab6 4801 984d 31671b0d9b97 16 9 discover aspect ratio default 0

Al voltant de les cinc del matí s'ha localitzat a la via pública un vehicle amb un cos sense vida a l'interior. La Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud s'ha fet càrrec de la investigació per esclarir els fets i s'ha activitat la comitiva judicial, que ha certificat que la mort havia estat violenta. La víctima tenia 28 anys. Al voltant de les set del matí, els agents policials han detingut una persona presumptament relacionat amb els fets. En aquest sentit, els Mossos d’Esquadra han detallat que tant el cos sense vida de l'home com el del detingut, presentaven indicis d'aquest enfrontament. També han apuntat que tots dos es coneixien i que havien fet negocis.

Captura de pantalla 2024 01 30 a las 16.12.10

Fonts properes a la investigació han explicat que la víctima i l'agressor haurien mantingut una baralla que hauria acabat amb el tràgic final per a un d’ells. L'autoritat judicial ha decretat el secret de les actuacions.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix