Disset detinguts pels aldarulls durant la Festa Major de Molins de Rei

Entre els quals hi ha un menor i quatre reincidents, acusats de robatoris violents, desordres i danys, segons els Mossos d’Esquadra

La investigació sobre els aldarulls de principis d'octubre a la Festa Major de Molins de Rei s'ha tancat amb un total de disset detinguts, segons s'ha explicat en la darrera Junta Local de Seguretat. Entre els detinguts hi ha un menor i quatre reincidents, acusats de robatoris violents, desordres i danys, segons detallen els Mossos d’Esquadra.

JuntaLocalSeguretatMdR scaled

Els cossos policials van assegurar que faran "una tasca organitzativa de cara a les properes festes per evitar que es tornin a produir fets com aquests". En el transcurs de la Junta, el comissari cap dels Mossos d'Esquadra a la Regió Metropolitana Sud, Miquel Esquius, va aplicar que "no hi havia antecedents per pensar que es produirien aquests fets" i que "va ser totalment imprevisible."

Captura de pantalla 2023 12 29 a las 12.29.28

Esquius va afegir que es va dur a terme una "investigació exhaustiva" i que no troben "cap element comú entre els detinguts", per tant, pensen que es tracta "d'un fet esporàdic". La Junta Local de Seguretat es va celebrar gairebé tres mesos després dels incidents amb l'objectiu de fer un "tancament complet" de la investigació.

Redacció / Fotos: Aj. Molins de Rei-Particulars

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
221

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix