S’intensifiquen els controls sobre els taxis il·legals a l'aeroport pratenc

Els Mossos d’Esquadra van denunciar en dos dies cinc conductors als quals se'ls va immobilitzar el vehicle

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Comissaria General de Mobilitat conjuntament amb l'Àrea Regional de Seguretat Aeroportuària van denunciar, entre els dies 14 i 15 de desembre, cinc conductors per fer serveis de taxi a l'Aeroport del Prat de Llobregat sense cap mena d'autorització administrativa.

Periòdicament, els mossos de la Divisió de Trànsit fan controls en els accessos a les terminals de l'aeroport incidint especialment en els vehicles que puguin portar passatgers fent funcions de taxi sense l'autorització específica legal.

20180208 103306

Aquests infractors són bàsicament de dos tipus: els que capten els clients en l'origen, o sigui en qualsevol punt de Catalunya, com poden ser punts turístics o hotels, i els que capten els clients en les terminals d'arribada de l'aeroport.

Principalment, aquests serveis de taxi no autoritzats el realitzen amb vehicles particulars i/o de lloguer i, molts d'ells, reincideixen malgrat les quantioses multes imposades.

L'import econòmic d'aquestes denúncies pot arribar als 4.000 euros. A més, la Policia Local del Prat de Llobregat va immobilitzar en el dipòsit municipal els vehicles que fan aquest servei de taxi no autoritzat.

Redacció / Foto: Mosso d’Esquadra 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix