Assalten i roben en el domicili d’un matrimoni gran a Cornellà

Ho van fer mentre dormien utilitzant la violència i els van intimidar amb armes blanques i objectes punxants sostraient-los joies, diners i aparells electrònics

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra van detenir el 12 i el 13 de desembre a l’Hospitalet de Llobregat dos homes de 21 i 19 anys com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació en un domicili de Cornellà de Llobregat.

200916 patrulla mossos a mossos flickr

La investigació es va iniciar a finals del mes de novembre quan els agents van tenir coneixement d’un robatori violent i amb intimidació en un domicili del barri de Sant Ildefons a Cornellà de Llobregat. Els fets van tenir lloc el 27 de novembre de matinada, quan tres homes van accedir a l’interior d’un domicili i van despertar un matrimoni d’edat avançada. Els assaltants, encaputxats, van intimidar les víctimes amb armes blanques i objectes punxants amb l’objectiu d’aconseguir joies, diners i aparells electrònics. Un cop van consumar el robatori, els assaltants van fugir del domicili amb el botí.

Els investigadors van determinar que els assaltants havien accedit al pis de les víctimes a través del celobert de l’edifici, s’havien despenjat fins el safareig i havien forçat la finestra del bany del domicili.

Amb les gestions d’investigació efectuades els agents van obtenir indicis suficients per identificar els dos assaltants, ambdós amb nombrosos antecedents policials anteriors per robatoris violents a Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat.

DSC 4730 RogerBenet

Dies després, els investigadors van localitzar un dels presumptes autors dels fets, al qual van sotmetre a una vigilància discreta fins a la seva detenció el dimarts a Hospitalet de Llobregat, municipi on residia. Posteriorment, els mossos van realitzar una entrada i escorcoll en el domicili del detingut on van recuperar material electrònic sostret a les víctimes de l’assalt de Cornellà de Llobregat. Finalment, el 13 de desembre, unitats de seguretat ciutadana de l’Hospitalet de Llobregat van detenir un segon assaltant al municipi. Els arrestats van passar a disposició judicial el dia següent. A hores d’ara la investigació continua oberta i segueixen en curs les accions dirigides a la localització i detenció de la resta d’implicats en l’assalt.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix