Comissen més de 1.000 plantes de marihuana a Sant Andreu de la Barca

Els Mossos d’Esquadra van localitzar una instal·lació interior en un pàrquing en desúsd'una zona comercial en el municipi baixllobregatí

Una dotació de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Martorell dels Mossos d’Esquadra, mentre realitzava patrullatge preventiu per la localitat de Sant Andreu de la Barca, va detectar un accés habilitat en un pàrquing en desús d’una zona comercial del municipi baixllobregatí.

230412 F2 Mossos dEsquadra

230412 F3 Mossos dEsquadra

Els agents van decidir fer una inspecció a la zona i van localitzar una instal·lació interior de marihuana. A més van trobar una zona habilitada per fer vida moment en que van aturar la inspecció una vegada comprovat que no hi havia ningú a l’interior. Es va assegurar policialment la zona a l’espera de sol·licitar una entrada i registre judicial.

230412 F4 Mossos dEsquadra

230412 F1 Mossos dEsquadra

La diligència judicial es va fer el dia 28 de març i es van comptabilitzar més de 1.000 plantes de marihuana i una instal·lació  completa que podia haver cultivat més de 5.000 plantes de marihuana (16 aires condicionats, 150 ventiladors, 250 làmpades, 29 filtres i 49 plafons LED). Es va fer el desmuntatge de tota la instal·lació i la desconnexió il·legal a l’escomesa elèctrica. La investigació continua oberta i no es descarten detencions.

Redacció / Fotos: Mossos d’esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix