Detenen a Sant Andreu de la Barca una cuidadora per furtar i estafar

Es va apropiar de joies, diners en efectiu i va utilitzar la targeta bancària per a compres personals sense cap mena d'autorització de la víctima

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van detenir el dimecres 29 de març, una dona de 52 anys, com a presumpta autora d'un delicte de furt continuat i un d'estafa bancària a persona d'edat avançada.

FpvRgsCXEAIelBm

La investigació es va iniciar el mes de gener quan la parella de la víctima va denunciar als mossos que, per motius de salut, havien contractat els serveis d'una cuidadora de la llar i que, després d'unes setmanes de treball, van desaparèixer diners en efectiu que la seva dona tenia guardats a casa. El denunciant també va manifestar que, posteriorment, va detectar uns càrrecs indeguts realitzats amb la targeta de la seva dona a una població veïna. En aquell moment va posar en coneixement de la resta de la família els fets i la cuidadora va deixar de prestar els seus serveis en aquella casa.

Va ser llavors, quan la cuidadora va deixar de treballar amb ells, que van fer un repàs més exhaustiu de les pertinences de la víctima adonant-se que havien que també mancaven les seves joies d'or. Els investigadors van fer recerca pels possibles canals legals de venda de les joies sostretes i van localitzar un total de quatre vendes fraudulentes. Els mossos van fer constituir un reconeixement fotogràfic de les joies venudes i el denunciant les va reconèixer com les joies sostretes a la seva dona.

080221FBvacunesgentgran 1024x576

Finalment, els investigadors van detenir l'autora dels furts i estafes, dimecres 29 de març, a la mateixa població dels fets. L'arrestada va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix