Mor violentament un home a Sant Andreu de la Barca

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Sud investiguen la mort violenta d’un home de 84 anys al seu domicili del municipi.

Captura de pantalla 2023 04 05 a las 7.14.01

Al voltant de les 09:00 hores els Mossos d’Esquadra de la comissaria Martorell van rebre l’avís del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) per tal d’adreçar-se a un domicili de la població baixllobregatina on hi hauria una persona morta. En arribar, els agents de seguretat ciutadana van confirmar la troballa del cadàver i es va activar la Divisió d’Investigació Criminal per tal d’efectuar les primeres gestions.

La Divisió d’Investigació Criminal ha obert una investigació per esclarir els fets. La investigació està sota secret de les actuacions.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra (arxiu)-Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix