Desmantellen una plantació de marihuana en una nau de Cornellà

En una operació conjunta entre els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana es va detenir dues persones i es va comissar uns 150 quilos d'aquestra droga

Els Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Cornellà de Llobregat, van detenir en una nau industrial dues persones com a responsables d’una plantació il·legal de grans dimensions de marihuana. Els dos homes estan acusats per un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació de fluid elèctric.

P1030333

webmail 1.lapremsadelbaix.es

Els fets van tenir el seu origen el passat 28 de març quan la unitat canina de la Guàrdia Urbana va detectar una possible plantació de marihuana a l’interior d’una nau industrial llogada situada al camí de Quintana i Millars, molt a prop del Parc de Can Mercader del municipi baixllobregatí.

P1030332

webmail 2.lapremsadelbaix.es

webmail.lapremsadelbaix.es

La possible descoberta es va notificar als Mossos d’Esquadra. Amb el permís judicial, la policia autonòmica catalana i la local van organitzar un ampli operatiu antidroga conjunt amb l’entrada a la instal·lació el passat 30 de març, on es va detenir a dues persones, coneguts en l’argot com a ‘jardiners’, que estaven a càrrec de la plantació. Durant l’escorcoll, que va durar unes hores, es van comissar 150 quilos de marihuana que al mercat tindria un valor d’uns 300.000 euros. L’operació continua oberta i no es descarten noves detencions i actuacions policials.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix