L’incendi d’un patinet elèctric crea el pànic en un vagó d’un tren d’FGC

Una vintena de persones, cinc d’elles van resultar ferides, el van evacuar a correcuita quan es va aturar entre les estacions de Sant Boi de Llobregat  i Molí Vell

Ensurt dels grans entre els usuaris d’un tren de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Sant Boi de Llobregat, que va provocar diversos ferits. Els fets van passar ahir dijous 17 de novembre, al voltant de les deu del vespre.

221117 santboitren1 lg

Un incendi d’un patinet elèctric a l’interior d’un vagó -per causes que es desconeixen i que s’estan investigant- va provocar el pànic entre els passatgers que estaven en aquell moment al seu interior. El maquinista es va veure obligat a aturar el comboi entre les estacions de Sant Boi de Llobregat i Molí vell. Una vintena de passatgers van aconseguir sortir a correcuita accedint a les vies exteriors i evitant mals majors (van ser evacuats posteriorment). Els Bombers de la Generalitat van haver d’activar sis dotacions per apagar el foc, que va ser extingit poc després. També es van activar diverses ambulàncies del SEM així com Mossos d’Esquadra i Policia Local. El patinet elèctric va ser retirar i traslladat al dipòsit municipal. 

Segons fonts policials, un total de cinc persones van presentar ferides lleus: el maquinista per inhalació de fum, i quatre passatgers (dos van anar per voluntat pròpia a un centre hospitalari pròxim, i altres dos van ser atesos a l’estació de Sant Boi pel Sistema d’Emergències Mèdiques -SEM-).

sant boi fgc 29 bona

A conseqüència de l’incident, la línia Llobregat-Anoia es va veure afectada en el tram del succés, El servei només va funcionar entre les estacions de plaça Espanya-Cornellà de Llobregat i Colònia Güell-Manresa i Igualada. La circulació de trens entre les estacions de Sant Boi i Colònia Güell es va interrompre durant un temps i, posteriorment, es va normalitzar encara que fora del seu horari habitual. 

Redacció / Fotos: Bombers Generalitat-Marçal Guardiola

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
220

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix