Desmantellen plantacions de marihuana en dues cases a Esparreguera

En tots dos domicilis a la urbanització de Can Rial, els cinc arrestats, membres de dues famílies, traficaven amb marihuana i haixix, que ells mateixos cultivaven, i cocaïna, que tallaven per a la seva venda

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, dimecres 15 de juny, quatre homes i una dona, amb edats compreses entre els 25 i els 60 anys, com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues i de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar a començaments del mes de març quan els investigadors de la comissaria de Martorell van tenir coneixement que en dues cases, ubicades a la urbanització de Can Rial d’Esparreguera, podria haver instal·lat una plantació de marihuana.

Captura de pantalla 2022 06 19 a las 10.54.43

Gràcies a les gestions d’investigació els agents van comprovar que a l’interior dels domicilis hi havia plantacions de marihuana a ple rendiment. A més, els tècnics de la companyia elèctrica van corroborar l’existència d’instal·lacions elèctriques clandestines amb un consum de més del doble de la potència contractada, pròpia d’un cultiu intensiu de marihuana i que aquest consum il·legal havia provocat diversos talls d’electricitat a la urbanització. Així mateix, a finals del mes de maig, els investigadors van detenir dues persones quan sortien de la urbanització amb una bossa d’escombraries plena de cabdells de marihuana i més de 8.000 euros en efectiu, motiu pel qual van ser detingudes per un delicte contra la salut pública. Finalment, sota la tutela del jutjat de Martorell, el 15 de juny es va realitzar una entrada i registre, de forma simultània, als dos domicilis.

c9832a0a 38eb 4279 8c59 13701284cb11

En el marc de l’escorcoll es van localitzar dues plantacions de marihuana, en ambdues cases, una d’elles en procés de desmuntatge i es van localitzar 210 plantes de marihuana, en diferents estadis de creixement, 140 grams d’haixix, 15 grams de cocaïna en roca, 800 grams de pols blanca, presumptament substància de tall, diverses bàscules de precisió i 27.000 euros en efectiu.Així mateix els agents van intervenir una arma llarga i quatre armes curtes d’aire comprimit, una arma simulada i una caixa amb setze cartutxos del calibre 5.

Captura de pantalla 2022 06 19 a las 10.55.09

Els investigadors van detenir cinc persones, membres de dues famílies i relacionades entre elles, com a presumptes autores dels delictes  contra la salut pública i de defraudació de fluid elèctric. Els arrestats van passar a disposició judicial divendres passat i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Redacció / Fotos-Vídeo: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix