Mor la conductora d’un turisme en un accident a l’A-2 a Esparreguera

El sinistre ha tingut lloc passades les sis de la matinada al quilòmetre 580 de l'A-2, en sentit al Bruc, on hi ha hagut una col·lisió entre dos turismes

La conductora d'un vehicle ha mort aquesta matinada i un altre home ha quedat ferit en estat menys greu en l'accident de trànsit registrat en l'autovia A-2 al seu pas per la localitat d'EsparregueraEl Servei Català de Trànsit ha informat que el sinistre ha tingut lloc passades les sis de la matinada al quilòmetre 580 de l'A-2, en sentit al Bruc, quan, per causes que es desconeixen, hi ha hagut una col·lisió entre dos turismes.

Com a conseqüència de l'accident ha mort la conductora i única ocupant d'un dels vehicles mentre que el conductor de l'un altre ha estat traslladat en estat menys greu a l'hospital de Bellvitge.

Captura de pantalla 2022 06 18 a las 11.34.26

El sinistre ha obligat a tallar el trànsit a l'A-2 en sentit a Lleida, per la qual cosa s'han habilitat desviaments. Des de la nou del matí segueix tancat un carril, la qual cosa provoca tres quilòmetres de retenció -al tancament de la present notícia-.

En aquest accident hi han treballat els efectius de tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han fet treballs d'excarceració, i tres unitats terrestres i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb la d'aquesta matinada són 77 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Redacció / Fotos: Google Maps-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
225

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix