Presó per a un home que transportava marihuana al seu camió

Amagava 120 bosses entre saques d’escorça de jardineria i pedres petites de decoració de jardí al vehicle, i va ser aturat pels Mossos d'Esquadra a Sant Andreu de la Barca

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, dilluns 30 de maig, un home de 42 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

camio sab 2

Els fets van succeir el mateix dia, cap a les 12.00 hores, quan agents de la comissaria de Martorell van detectar un camió amb matrícula estrangera carregant en una nau industrial de Sant Andreu de la Barca. Aquest vehicle el van aturar al mateix terme municipal i els agents van comprovar que anava carregat amb saques de grans dimensions plenes d’escorça de jardineria i pedres petites de decoració de jardí. Així mateix, el conductor del camió va manifestar que anava en direcció a Alemanya i que s’havia aturat a Sant Andreu de la Barca només per descansar.

camio sab 3

Els agents van decidir inspeccionar la càrrega i van localitzar, amagades entre l’escorça i les pedres, 120 bosses de marihuana, envasades al buit i preparades per la seva distribució, amb un pes total de 135 quilograms. Finalment, davant les evidències els mossos van detenir el conductor del camió.

camio sab 4

Els investigadors estimen que el valor de la substància intervinguda és de 250.000 euros al mercat negre i que arribaria a duplicar o triplicar el seu valor en altres països de la Unió Europea.

L’arrestat va passar a disposició el dijous 2 de juny i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix