Detenen a Sant Boi un home que falsificava matrícules per poder circular

Conduïa sense permís per pèrdua de vigència de punts, no disposava d’assegurança ni havia passat la ITV

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Central van detenir el dia 1 de juny un home, de 25 anys, com a presumpte autor de tres delictes: falsificació de plaques de matrícula, conduir sense permís per pèrdua de vigència per punts i circular sense assegurança ni la ITV en vigor.

mossos detencio

La detenció és el resultat d’una investigació oberta a finals de 2021, quan un home va denunciar haver rebut diverses denúncies de trànsit d’un vehicle semblant al seu que portava la seva placa de matrícula. El Grup de Recerca i Documentació de la comissaria de Manresa va sol·licitar imatges de totes les sancions i va observar que el vehicle era similar al del denunciant però les plaques estaven falsificades.

Durant la investigació els agents van tenir coneixement que un veí de Vila-Real (València) també li havia arribat una denúncia d’un vehicle amb la seva matrícula. Després de diverses indagacions els mossos van identificar una persona relacionada amb els dos casos que tenia antecedents per uns fets similars comesos mesos abans.

El passat 1 de juny els mossos van localitzar i detenir el presumpte autor a Sant Boi de Llobregat. En el moment de la detenció l’autor estava conduït el seu vehicle amb plaques falsificades, el propietari de les quals ho desconeixia.

L’autor aconseguia les numeracions de les plaques de matrícula a través d’un grup de WhatsApp dedicat a aquest model de vehicle, on els membres del grup enviaven imatges dels seus cotxes. Llavors ell, aprofitava que treballava en un taller mecànic per aconseguir les plaques de matrícula i circular amb total impunitat, ja que tenia el permís de conduir retirat. Els titulars legítims de les matrícules falsificades van rebre diverses denuncies per les infraccions de trànsit que cometia el detingut amb els conseqüents perjudicis personals i econòmics.

EtzSxseXIAUKWWD 1

Els mossos han notificat als diferents òrgans denunciants la identitat correcta per l’anul·lació dels expedients a les víctimes i la correcta notificació al conductor detingut, al qual li seran retirats els punts corresponents, i haurà d’abonar les sancions de les infraccions comeses.

El detingut va passar el dia 2 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Boi del Llobregat.

Redacció / Fotos: Mossos d’Esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix