A presó per cometre robatoris al Castellví de Rosanes i Sant Boi

Els Mossos d'Esquadra van detenir in fraganti l'home l’home quan acabava de perpetrar un altre il·lícit

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell i de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) van detenir a Calafell, el dimarts 3 de setembre, un home, de nacionalitat xilena i 34 anys, com a presumpte autor de vuit robatoris amb força a domicilis i un delicte d'usurpació de l'estat civil a municipis de les comarques del Baix Llobregat, Baix Penedès, Maresme i Vallès Occidental.

La investigació es va iniciar a finals del mes de juliol quan els investigadors van tenir coneixement d'un robatori en un domicili de Castellví de Rosanes i es va crear un equip conjunt de treball amb investigadors de la DIC i de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell.

Gràcies a les gestions d'investigació, els agents van aconseguir identificar un home que havia participat en la comissió de set robatoris en domicilis arreu de Catalunya, concretament en el municipis de Canet de Mar, Castellví de Rosanes, Cunit, Sant Boi de Llobregat, Sant Pol de Mar, Terrassa i Vilassar de Mar.

190917 NdP 095 RPMS F Mossos dEsquadra

Amb l'objectiu de detenir el presumpte autor dels robatoris, els investigadors van planificar un dispositiu que, finalment el 3 de setembre, va permetre localitzar-lo i detenir-lo in fraganti quan acabava de cometre un altre robatori al municipi de Calafell. Els investigadors van realitzar una entrada i registre en el seu domicili on van localitzar objectes de valor provinents dels robatoris.

Així mateix, els investigadors també van comprovar que el detingut s'havia fet passar documentalment per un altre ciutadà de nacionalitat xilena en els hotels on s'havia allotjat, motiu pel qual també va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte d'usurpació de l'estat civil.

Cal esmentar que ja s'han començat a retornar els objectes recuperats i no es descarta la resolució d'altres fets delictius. L'arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó provisional. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Redacció / Fotos: Mossos d’esquadra

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix