Viladecans es vesteix de festa per Sant Isidre

La 45a Fira i la 14a Mostra d’Entitats escalfen motors per a un cap de setmana que es preveu molt intens ple d’activitats.

Com cada any, Viladecans mostrarà la seva vitalitat per Sant Isidre. El 16 i 17 de maig la ciutat celebrarà la 45a Fira de Sant Isidre i la 14a Mostra d'Entitats, una gran trobada de l'activitat econòmica i social local. El parc de la Marina i l'edifici Cúbic seran durant el cap de setmana el punt neuràlgic per gaudir de Viladecans.

Creacions artístiques

Una de les activitats més atractives de la cita és també una de les més antigues. La Fira de Sant Isidre va néixer com una fira agrícola i és per això que s'hi celebra des de l'inici un Concurs-Exposició de fruits del camp. Una oportunitat per veure muntatges artístics elaborats a base de productes agrícoles on el verd i el gra conformen magnífiques obres. Aquestes estan realitzades per membres de la Cooperativa Agrícola de Viladecans, que també organitza altres activitats, com el Mercat de Pagès. Els tallers d'hort urbà i plantes aromàtiques també busquen apropar el camp a les famílies.


Consolidació de l'espai gastronòmic


La fira és un mirall de l'activitat comercial i hostalera local. Aquí s'hi poden trobar molts dels comerços de la ciutat –alguns d'ells en espais temàtics com 'Sí, quiero', per als nuvis, o l'Espais dels Nens, que s'estrena enguany; i en les desfilades de moda–. És per això que la Xarxa Comercial de Viladecans ha escollit aquesta cita per presentar la nova targeta de fidelització del comerç local, Comerç Viladecans Shop & Experience i ofereix a les persones que se la facin la participació en el sorteig d'un creuer.

L'hostaleria també es segueix consolidant en aquesta cita i, en col·laboració amb els Mercats Municipals i la Cooperativa Agrícola, repeteix amb el Concurs d'all-i-oli, a més d'organitzar un showcooking entorn de la cuina del fideu i una xerra sobre l'ús culinari de les flors.

Mostra d'Entitats

Després de l'èxit del dominó humà de l'any passat –amb 1.200 participants–, la cita es marca en aquesta edició un nou repte. Sota el lema 'Abraça Viladecans!', la Mostra organitza una abraçada multitudinària en parella de deu segons a la recerca d'un nou rècord nacional que superi les 1.500 persones.

Les persones que vulguin prendre part a l'activitat el dia 16 a les 19.45 hores, ja es poden inscriure a través del web municipal www.viladecans.cat i  de l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

La Mostra comptarà amb més de 70 estand on entitats locals exposaran la seva activitat, tot reflectint el tarannà divers de la ciutat. A més, s'organitzaran més de mig centenar d'activitats, entre les quals s'estrenen una marató de ball i una jam gastronòmica intergeneracional i repeteix la gimcana familiar.

L'educació, l'eix de l'estand municipal

L'Ajuntament dedica enguany el seu espai firal a l'educació, fent especial incidència en la participació de les famílies i en la innovació com a elements que mouen aquest repte tan important per la societat. Així, hi haurà diferents espais recreant una escola, una biblioteca o una llar per posar en valor les experiències que la ciutat està impulsant en l'àmbit educatiu, i també s'organitzaran una dotzena de tallers.

Redacció / Foto: Ajuntament de Viladecans

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
222

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix