Sant Feliu de Llobregat va viure intensament les Festes de Primavera

L’Exposició Nacional de Roses va aplegar més de 30.000 persones, els carrers del centre de la ciutat es van omplir de gom a gom per gaudir també de la Fira Comercial i Industrial.

Les Festes de Primavera han estat, un any més, un gran èxit de participació i d’implicació de la ciutadania que ha sortit al carrer per gaudir, durant el cap de setmana, de la 57a Exposició Nacional de Roses i de la 36a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat.

L'afluència de públic que ha visitat els diferents espais i, en especial, l'Exposició Nacional de Roses, ha estat superior al de l'edició anterior. S'estima que unes 30.000 persones han gaudit dels muntatges florals i de l'ambient festiu de la ciutat. Al llarg del cap de setmana es va congregar molta gent i en diversos moments es van formar llargues cues de fins per entrar a visitar el recinte. Els muntatges d'enguany, dedicats a l'art i les roses, van sorprendre una edició més per la seva vistositat i originalitat.

Pregó inaugural

El cantautor santfeliuenc Ramon Mirabe va ser l’encarregat d’obrir les Festes divendres passat amb el pregó inaugural. L'Auditori del Palau Falguera, que es va omplir de gom a gom, va aplaudir el discurs del jove artista que va finalitzar amb un fragment musical.

Els carrers del centre de la ciutat on hi havia els estands de la Fira Comercial van ser un continu anar i venir de gent. Els diferents espais dedicats al comerç local, alimentació, Fira Verda o automoció, entre altres, van atraure molts curiosos. Pel que fa al desmuntatge i l'obertura al trànsit de la zona del carrer Laureà Miró, s'ha dut a terme aquest mateix dilluns, tal com estava previst per tal d'afectar el menys possible els veïns i veïnes.

D'altra banda, la zona d'El Tast de degustació i tast de productes alimentaris, vins i caves, instal·lada a l'aparcament del davant del Casal Municipal de la Gent Gran, també va ser un espai molt concorregut.

Una altra de les activitats d'èxit de la festa va ser la desfilada "Fem Moda Sant Feliu" que va tenir lloc el dissabte i que va omplir novament de públic la Sala Ibèria. 

Incendi en dues parades

En el marc de la Fira Comercial, cal lamentar un accident a dues parades dels encants del carrer Constitució, on la matinada de dissabte es va produir un incendi, el qual va ser extingit pels vigilants de seguretat, la Policia Local i els Bombers. L'incident es va produir malgrat que la seguretat del recinte de la Fira i de les activitats que s'hi celebraven estava coberta per 10 policies locals i 17 vigilants de seguretat, dos d'ells al carrer de Constitució. 

Les activitats de cultura tradicional i popular com la mostra de colles de foc, el Festival Flamenc, les caramelles, les sardanes, els castellers, els concerts joves, així com tots els actes inclosos en la XVI Mostra d'Activitats i Folklore Tradicional i Popular i el Festival Buti+Farra+Sound van aconseguir també un gran nombre de seguidors.  

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

 

 

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
221

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix