El nou Servei d’Intermediació en Deutes de l’Habitatge s’instal·la a Martorell

També donarà cobertura als municipis d'Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Corbera,  Esparreguera, Olesa de Montserrat, Pallejà i Sant Esteve Sesrovires; i avui es presenta els dos punts a Sant Feliu de Llobregat.

Es va presentar el nou Servei d’Intermediació en Deutes de l’Habitatge (SIDH) a l'Oficina Local d'Habitatge de Martorell (s'hi pot accedir a través de les oficines de serveis socials, de consum o d'habitatge). Un servei que donarà cobertura també als municipis d'Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Corbera de Llobregat,  Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Pallejà i Sant Esteve Sesrovires. La Diputació està desplegant aquest servei per totes les comarques de Barcelona. L'objectiu del SIDH, que s’ha posat en marxa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell, l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i el Col·legi d’Advocats de Sant Feliu de Llobregat, és augmentar i estendre els punts d'atenció a les famílies que tenen problemes per afrontar els deutes hipotecaris, així com establir una acció coordinada i un model i circuit únics de mediació en tot el territori de la demarcació.

Dos punts a Sant Feliu

Actualment funcionen vint-i-set punts d'atenció arreu de la província on s'han atès més de 1.877 famílies i s'han acceptat un 76% de les propostes d'intermediació amb les entitats financeres. A finals d'aquest mes de març s'arribarà a 30 punts d'atenció que cobriran tota la demarcació de Barcelona, finalitzant el desplegament del servei.

Precisament, avui dimecres la Diputació de Barcelona presentarà els dos punts del Servei d'Intermediació en Deutes de l'Habitatge a Sant Feliu de Llobregat –un d'abast municipal i l'altre comarcal–. El punt SIDH de Sant Feliu de Llobregat, situat a la Borsa de Mediació de Lloguer Social, donarà cobertura als ciutadans del municipi. I el punt del Consell Comarcal del Baix Llobregat, situat a l'Oficina Comarcal d'Habitatge, a la mateixa població, donarà cobertura a la població de Cervelló, el Papiol, Esplugues de Llobregat, la Palma de Cervelló, Molins de Rei, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Vallirana.

Redacció / Foto: Ajuntament de Martorell

Principio del formulario

Final del formulario

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix