Segona Jornada Solidària de portes obertes dels Mossos a Viladecans

Aquest any també es faran visites guiades a comissaria i s’establirà un punt de recollida solidària d’aliments.

Per segon any consecutiu i en col·laboració amb l'Ajuntament de Viladecans, la Comissaria dels Mossos de Viladecans ha organitzat la segona Jornada Solidaria de Portes Obertes el pròxim dissabte 25 d’octubre.

Els actes oberts a la ciutadania permetran realitzar visites guiades a la comissaria de Viladecans de 10 a 14 i de 16 a 19 hores i, seguint el mateix patró que a la primera Jornada, els visitants podran fer a la mateixa comissaria la seva aportació d’aliments destinats al Punt Solidari municipal, encarregat de la posterior distribució entre els veïns més necessitats. Des del Punt Solidari recorden que els aliments que actualment són més necessaris són oli i llet. 

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix