L’alcalde de Castelldefels es reuneix amb la direcció de l’Aeroport per buscar solucions

Manuel Reyes li va transmetre a la directora de l'Aeroport de Barcelona, Sonia Corrochano, la seva inquietud pels episodis patits durant el passat estiu amb permanents vols d'avions sobre el municipi.

L'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, es va reunir divendres passat a les dependències aeroportuàries amb la directora de l'Aeroport de Barcelona, Sonia Corrochano, així com amb Ana Salazar en representació de la Direcció de Planificació i Medi Ambient d'AENA entre d'altres tècnics d'ambdós organismes. Una reunió que responia a la sol·licitud de l'alcalde de traslladar en persona a la màxima responsable de l'Aeroport la seva inquietud pels episodis patits pel municipi durant el passat estiu amb permanents vols d'avions sobre Castelldefels.

Reyes els hi van transmetre punt per punt la moció aprovada pel Ple municipal en la qual, amb motiu de la celebració del 10è aniversari de la inauguració de la tercera pista, es reclamaven, entre altres assumptes, solucions als problemes de soroll encara patits, s'exigia la perpetuació del funcionament de pistes segregades i el respecte als horaris i compromisos establerts i, molt especialment, es reivindicava el Projecte 05-23 com a aposta decidida de l'Ajuntament per solucionar de manera definitiva els conflictes encara no resolts entre territori i aeroport. La directora de l'Aeroport va adquirir el compromís de desenvolupar estudis i contemplar la possible viabilitat de les mateixes.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
220

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix