Viladecans vol descobrir i potenciar el talent dels seus joves

Ha endegat un nou projecte educatiu anomenat “Són Especialistes”i que se centra en nois i noies entre els 14 i 16 anys.

“Són Especialistes” és un nou projecte educatiu que ha posat en marxa aquest curs escolar l’Ajuntament de Viladecans amb l’objectiu de descobrir i potenciar el talent de joves d’entre 14 i 16 anys. La iniciativa es desenvolupa en el marc de la plataforma Aulas Creativas, sota la direcció dels artistes Miguel Gallardo i Hanoch Piven, que han escollit Viladecans com a primera ciutat per posar en pràctica aquesta experiència pilot.

El projecte se centra en joves que tenen entre 14 i 16 anys, una edat clau en la qual els nois i les noies han de definir els seus pròxims passos acadèmics i laborals. A més es basa en un model d'acompanyament educatiu, en el qual el professorat facilita el descobriment de les habilitats i talents de cadascun dels alumnes, destacant i potenciant allò que els fa únics amb l’objectiu d’ajudar-los a trobar i seguir el seu camí acadèmic i professional.

Presentació
L’acte de presentació del projecte que es farà el dilluns 20 d'octubre, a les 9.30 hores, a l'Institut Sales i que comptarà amb la presència de l'Alcalde Carles Ruiz i l'il·lustrador Miguel Gallardo.

Redacció / Foto: Viladecans TV

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
224

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix