L’Ajuntament de Cornellà modernitzarà tres dels seus carrers

La tala d’arbres i la zona blava són dues de les preocupacions dels veïns de les vies afectades.

Segons ha informat l’Ajuntament de Cornellà, els carrers de la Miranda -un total de 450 metres-, Costa Brava i el tram inicial de Mossèn Jaume Soler s’estan renovant per a modernitzar-los, fer-los més còmodes per als vianants i, en general, millorar l'accessibilitat d'un dels principals eixos comercials de la ciutat. El pressupost de les obres, segons el consistori municipal, és de 2,1 milions d'euros, finançats per l'Àrea Metropolitana de Barcelona. El projecte preveu millores com refer els encreuaments de les conduccions, sanejaments a les cruïlles i  l'actualització de les instal·lacions dels serveis. També està previst canviar el paviment de les voreres i es renovarà l'asfalt, s'instal·larà enllumenat nou i es replantaran arbres.

Preocupació

La renovació d’aquests tres carrers però ha aixecat una gran preocupació entre alguns veïns de les zones afectades, que no estan del tot informats sobre l’actuació municipal. De fet, a la nostra reacció han arribat trucades preguntant sobre quin destí tindran dels arbres que estan talant. També, els veïns van voler saber del futur de la zona blava si continuarà o no. La redacció de La Premsa del Baix es va posar en c ontacte amb el departament de premsa per informar-se ens va explicar que “referent als arbres actuals, la intenció és substituir-los per d’altres que no pateixin malalties, ja que els actuals són molt vulnerables”. Respecte a la zona blava, el departament de premsa ens va manifestar que “es respectarà” i va afegir que “es crearà la figura d’una persona permanent i responsable de donar resposta a tots els veïns sobre l’actuació que es fa. A més, els veïns també es poden adreçar al departament d’Espai Públic per informar-se.”

Redacció / Foto: Ajuntament de Cornellà

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix