L’Aeroport de Barcelona-el Prat continua batent rècords

Ha tancat el primer semestre amb un augment del 6,8% respecte el 2013 i les operacions també van créixer un 2,3% en l’acumulat de l’any i les mercaderies un 3,3%.

L'Aeroport de Barcelona-el Prat ha tancat el primer semestre de l'any amb un total de 17.233.632 passatgers, una xifra que suposa un augment del 6,8% respecte a l'any passat. De fet, durant el mes de juny, va registrar un increment interanual del 6,3% amb 3.716.489 usuaris.

Els passatgers de la UE són els que més han crescut durant els sis primers mesos de l'any amb un increment del 10,6%, seguits dels usuaris de vols internacionals de països que no formen part de la Unió Europea que ho han fet en un 7,7%, destacant l'increment dels intercontinentals en un 13%. Per la seva banda, els passatgers nacionals, encara que registren xifres negatives amb un descens del 0,3%, va minvant la caiguda dels últims anys (+0,9% al juny).

En l'apartat d'operacions, l'aeroport barceloní es manté en xifres positives i tanca el que va d'any amb un augment del 2,3%, en total 135.104 aterratges i enlairaments. Al mes de juny, l'increment se situa en un 4,3% amb 27.360 moviments.

Càrrega aèria

Finalment, durant aquest any s'han transportat 50.356.786 kg de càrrega aèria, el que suposa un augment del 3,3% respecte al 2013. Al mes de juny es van transportar 8.534.520 kg de càrrega, un 7,3% més, destacant que la companyia Air China, que va començar la seva operativa a l'aeroport a principis de maig d'aquest any, s'ha situat en la 15a posició entre les companyies que més càrrega mouen a l'Aeroport de Barcelona-El Prat durant en el mes de juny.

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix