Sant Boi recull més de 7.000 quilos d’aliments en la Setmana de la Dignitat

Hi van col·laborar com a voluntàries un total de 116 persones.

Dissabte passat es va celebrar a Sant Boi de Llobregat la campanya extraordinària de recollida d'aliments. Les aportacions solidàries de la ciutadania van permetre recollir un total de 7.180 kg de menjar per a famílies de la ciutat amb dificultats per cobrir les necessitats bàsiques d'alimentació. L'activitat formava part del programa d'activitats de la Setmana de la Dignitat, convocada per diferents entitats i organitzacions socials, sindicals i polítiques de Catalunya per sensibilitzar i mobilitzar la ciutadania a favor d'una vida digna per a totes les persones. Amb el lema "Rescatem les persones", la Setmana de la Dignitat va tenir lloc del 23 al 28 de juny. L'Ajuntament de Sant Boi és un dels ajuntaments catalans que s'hi van adherir. La campanya de recollida d'aliments, organitzada per les entitats del projecte Aliments Solidaris en col·laboració amb l'Ajuntament, va comptar amb la col·laboració voluntària de 116 persones.

Les entitats que gestionen a Sant Boi de Llobregat el projecte Aliments Solidaris són Càritas, Ajut al Quart Món i les esglésies evangèliques Llibertat i Rey de Reyes. Des de setembre de 2013 compten amb una botiga que funciona com a punt únic de distribució d'aliments per cobrir, en coordinació amb els Serveis Socials Municipals, les necessitats bàsiques d'alimentació de les famílies de Sant Boi.

Redacció / Foto: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix