Torna la Universitat d’Estiu de les Dones al Citilab de Cornellà

Els grans temes del curso seran: La dona a l'Antic Egipte, Dones enamorades del coneixement, Dona i literatura: la dona davant els reptes literaris i La Dona a la iconografia mitològica.

Des d’aquest dilluns 7 fins a l'11 de juliol Cornellà tornarà a acollir la Universitat d'Estiu de les Dones (UED), per oferir una formació de qualitat i exclusiva en matèria de gènere, única a les universitats catalanes. El Citilab serà, un cop més, el punt de trobada d'aquest programa que està inclòs dins de l'oferta formativa Els Juliols, els cursos d'estiu de la Universitat de Barcelona (UB).

Aquest any arribem a la setena edició d'una iniciativa que organitzen conjuntament la UB i l'Ajuntament de Cornellà, a través del Centre d'Informació i Recursos per a les Dones (CIRD), amb l'objectiu d'oferir formació superior especialitzada en la figura de la dona en el seu context històric i social.

Com és habitual, cadascun d'ells està impartit per reconeguts docents procedents de diverses universitats. Paral·lelament als cursos, s'organitzen activitats transversals. Entre d'altres, la conferència inaugural, amb el títol A l'ombra: l'art de les dones artistes,  una taula rodona, que parlarà de Dones periodistes corresponsals, Les Tardes de la Universitat, que oferiran un taller d'improvisació teatral, o el concert de l'Orquestra UNESCO de Barcelona (dijous, 10 de juliol, 19.30h).

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix