L’Aeroport de Barcelona-el Prat té previst un 11,4% més de vols per Setmana Santa

Durant d’aquest dies s’oferiran prop d’1,5 milions de seients per part de les companyies, un 15,5% més que l’any passat.
Entre el divendres 11 i el dilluns 21 d'abril està previst que s'operin 8.641 vols a l'Aeroport de Barcelona-el Prat  el que suposa un increment de l’11,4% respecte a la Setmana Santa de l'any passat. Entre aquestes dates, les companyies oferiran 1.487.331 seients, un 15,5 % més que el 2013. El dilluns de Pasqua serà la jornada de més activitat, amb una oferta de 157.099 seients i 910 operacions d'aterratge i enlairament, segons les previsions. Precisament , aquesta jornada és una de les de major volum de passatgers i moviments de tot l'any.

Operacions previstes:

Dv. 11

Ds.12

Dg.13

Di.14

Dt.15

Dc..16

Dj.17

Dv.18

Ds.19

Dg.20

Di.21

877

691

777

767

696

804

844

815

639

821

910


Les destinacions més sol·licitades per aquests dies són les Illes Balears i Sevilla a nivell nacional, les principals capitals europees i Nova York, Tel Aviv, Istanbul i Moscou a nivell internacional.

Davant la gran afluència de passatgers i l'increment de moviments d'aeronaus durant els dies de Setmana Santa, l'Aeroport de Barcelona adoptarà una sèrie de mesures destinades a garantir la qualitat de l'atenció i serveis als usuaris.
Es reforçaran els serveis de handling i neteja de les terminals i de les zones comunes de recollida d'equipatges i restauració. També es reforçarà el personal dedicat a la seguretat per agilitzar el trànsit en els filtres de seguretat i els efectius de les FF.CC.SS.EE presents a l'aeroport..

Per fer front a l'operativa de Setmana Santa, es reforçarà el personal de seguretat privada, aparcament i neteja. Els serveis d'informació i atenció al públic, assistència sanitària i atenció a persones amb mobilitat reduïda es mantindran en alerta per al reforç del servei en cas de ser necessari.

Redacció / Foto: Premsa Aeroport Barcelona-el Prat
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
220

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix