Sant Feliu de Llobregat, ciutat membre de la Secció Catalana d'Alcaldes per la Pau

El municipi baixllobregatí i també Gavà formen part de la nova comissió de treball.

Granollers va acollir l’acte de consitució de la Secció catalana d'Alcaldes per la Pau on van assistir representants d'una cinquantena de municipis catalans i en el que cal destacar que Sant Feliu de Llobregat és una de les localitats catalanes que s’ha adherit. La nova secció catalana neix amb el suport de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques i la Federació de Municipis de Catalunya, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el Fons Català de Cooperació.

A Catalunya hi ha 200 municipis que formen part de la xarxa Alcaldes per la Pau i que ara també Sant Feliu de Llobregat passa a formar part de l'organisme. La finalitat de la nova secció és articular el treball en l'àmbit de Catalunya, coordinar i dinamitzar les activitats entre les ciutats membres, promoure el seu coneixement entre la ciutadania i donar veu al municipalisme català per la pau. Alhora també fomentaran la col·laboració i les sinergies amb entitats i institucions que treballen en l'àmbit de la pau i el desarmament.

La Secció catalana d'Alcaldes per la Pau neix com un grup subordinat a l'organisme mundial Alcaldes per la Pau (Mayors for Peace), el qual agrupa 5.912 ciutats de 158 països i regions del món.  De fet, Alcaldes per la Pau és l'organització municipalista més gran del món, i els seus objectius són treballar en favor de la pau, el desarmament i l'eliminació de les armes nuclears.

En el marc de l'acte de constitució de la sessió es va acordar crear una comissió de treball que estarà formada pels alcaldes i alcaldesses de Figueres, Gavà, Granollers, La Garriga, Manlleu, Sant Feliu de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet i Vila-seca.

Redacció / Foto: Ajuntament de Granollers
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
218

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix