Viladecans Solidària farà balanç del 2013 amb una festa

Organitza aquest divendres a l’edifici Cúbic un ampli ventall d’activitats infantils, sopar i música en directe.
La campanya de ciutat Viladecans Solidària organitza una renovada celebració per fer balanç del suport i la generositat viladecanenca rebuts durant el 2013 en 63 activitats organitzades per entitats, amb l'objectiu de recollir aliments i diners per al Punt Solidari de Viladecans.

Novetats
La tradicional Nit Solidària, que tindrà lloc aquest divendres 14 de marc a partir de les 17.30 hores a l’edifici Cúbic, introdueix diferents novetats respecte al format dels últims anys per guanyar en dinamisme i arribar a més gent.

Així, la cita s'obrirà aquest any amb una tarda d'activitats dirigides al públic infantil i jove, que no solia participar en aquest acte de balanç però si en les activitats realitzades durant la campanya. Per accedir-hi, caldrà donar un litre de llet i un paquet de galetes.

El tradicional sopar també es modernitza i serà més informal, amb un refrigeri dempeus i, per tant, més assequible per a les butxaques (5 euros). I, després del sopar, el tradicional ball amb orquestra se substitueix per un concert del grup El Tito Malo i del DJ Rafa J., a més de dinamització musical. La ciutadania podrà accedir al concert donant un quilo de llegums cuits.

Redacció / Foto: Ajuntament de Viladecans
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
217

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix