Els passatgers de l’Aeroport de Barcelona-el Prat creixen un 6,4% al febrer

Els usuaris de vols intercontinentals també augmenten un 15,6% i les operacions es mantenen positives en un 1,9%.
L'Aeroport de Barcelona-el Prat continua registrant xifres positives respecte al 2013 i durant el mes de febrer va augmentar un 6,4% el nombre de passatgers que van passar per les seves instal·lacions aeroportuàries, en total van ser 2.140.628. Així, en els dos primers mesos de l'any el creixement interanual se situa en un 5,8% amb 4.241.289 usuaris.

Com és habitual en els últims mesos, els passatgers de vols internacionals no UE són els que més creixen amb un 12,5%, destacant l'increment dels intercontinentals en un 15,6%. Per la seva banda, els passatgers de la UE segueixen en xifres positives amb un més 9,2%, mentre que els passatgers en vols nacionals suavitzen la caiguda i es mantenen en un 0,6% negatiu.

Per mercats, destaca el creixement del continent africà amb un augment del 36,1%, gràcies a les rutes al Marroc i Algèria, així com l'increment en el mercat d'Orient Mitjà, a causa, sobretot, de l'augment de capacitat en la ruta a Dubai d'Emirates que des del passat 1 de febrer l'opera amb l'A380. Altres destinacions que també creixen són Ucraïna, Turquia i la Federació Russa.

En l'apartat d'operacions, l'aeroport barceloní es manté en xifres positives i tanca el mes de febrer amb un augment de l’1,9%, en total 17.606 aterratges i enlairaments. Des de començament d'any, l'increment se situa en un 1,1% amb 35.970 moviments.

Finalment, s'han transportat 7.649.930kg de càrrega aèria, el que suposa un augment de l'1% respecte al 2013. Destaca el creixement del 4,3% en els vols amb la UE.

Redacció / Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
217

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix