L'Ajuntament del Prat reclama a Renfe que repari les deficiències de l'estació

Segons els serveis tècnics municipals hi ha anomalies a la zona exterior i interior.

L'Ajuntament del Prat ha reclamat a la companyia ferroviària Renfe que solucioni al més aviat possible a la sèrie de deficiències que des de fa temps presenta l'estació del municipi del Baix Llobregat. Cal recordar que per aquesta estació passen uns 8.200 usuaris cada dia i les seves queixes sobre el mal estat de conservació d'aquesta infraestructura, tant de l'interior com de l'exterior, han arribat reiteradament a l'Ajuntament.

Un informe
Els serveis tècnics de l’Ajuntament del Prat han elaborat un informe per posar de manifest algunes anomalies observades a la zona exterior, com ara paviments en mal estat, llumeneres que no funcionen, tapes de registre d'instal·lacions enfonsades, etc. I també a la zona interior: deficiències en el manteniment, humitats al terra de les andanes i a les estructures interiors, bassals en les zones de vies, etc.

Sergi Alegre, tinent d'alcalde de l'Àrea d'Urbanisme, Mobilitat i Medi Ambient, en referència a les deficiències de l'estació de Renfe del Prat de Llobregat, explica que “els serveis tècnics d’inspecció de l’Ajuntament van detectar, fa un parell de mesos, la mala situació des del punt de vista de manteniment. El que hem elaborat ha estat un informe amb les patologies que hem detectat fotogràficament i descriptivament i ho vaig enviar al cap de manteniment de Renfe per denunciar-ho i demanar-li, a part d’un parell de trucades que vaig realitzar, que accelerès el seu manteniment. La seva resposta va ser que eren conscients però, com moltes respostes que ens donen altres administracions, amb la situació actual la partida de manteniment era molt baixa i s’havia de prioritzar” i afegeix que “de les deficiències que hi ha, alguns elements són estructurals com les goteres, i d’altres són d’ús del ciutadà com per exemple la porta, les escales mecàniques, etc.”

Redacció / Foto: Ajuntament del Prat de Llobregat
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
217

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix