La Línia L79 va augmentar més d’un 20% el nombre d’usuaris l’any 2013

Més de 8,8 milions de persones van utilitzar un servei que assoleix un nou màxim històric. 
Un total de 822.000 persones van utilitzar aquest mitjà de transport (Sant Boi-Avinguda de la Diagonal), 140.000 més que l'any 2012. Aquest nou creixement en l'ús de la línia, que representa un increment en un 20,56%, ha coincidit amb l'ampliació del recorregut fins a l'Hospital de Sant Boi.

La línia L79, que es va posar en funcionament el novembre de 2010, ha transportat des d'aleshores més de 2,1 milions de passatgers. Les xifres confirmen que aquesta és la millor connexió directa entre Sant Boi i la part alta de Barcelona i constitueix una molt bona opció de desplaçament per a moltes persones que l'utilitzen per motius de feina, estudis o lleure. La línia també passa per Cornellà i Sant Joan Despí. El recorregut es va allargar el mes de maig de 2013 fins a l'entrada de l'Hospital de Sant Boi, tot millorant la cobertura al barri de Ciutat Cooperativa i Molí Nou i mantenint una freqüència de pas de 15 minuts.

El creixement del nombre d'usuaris de la L79 ha propiciat un nou màxim històric de viatgers a les línies d'autobús de Sant Boi, que l'any 2013 han registrat 8.810.000 persones usuàries (42.000 més que l'any 2012). La resta de línies experimenten variacions menys significatives, amb descensos moderats en línies com la L70 i la L72 i petits increments a la L77, que connecta amb l'aeroport, i la SB1, la més important per a la mobilitat a l'interior de Sant Boi amb gairebé 1,1 milions d'usuaris l'any.

Disminució en els Ferrocarrils
El número d'usuaris dels Ferrocarrils de la Generalitat s'ha reduït lleugerament, de 2,47 a 2,45 milions (-0,87%). Aquest càlcul només comptabilitza els viatges amb origen a les dues estacions de Sant Boi, però no els viatges amb destinació Sant Boi.

Redacció
/ Foto: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix