L'escola Juan Salamero de Gavà es mantindrà oberta

L’alcaldessa Gemma Badia ho va anunciar després de reunir-se amb els responsables dels Serveis Territorials d’Educació de la Generalitat

L'escola pública Juan Salamero no es tancarà el pròxim curs. La decisió, que confirma el posicionament defensat per l’Ajuntament de Gavà, es va prendre ahir a la tarda durant una reunió entre l'alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, i el director de Serveis Territorials d'Educació, Albert Grau.

GEJLfkEXMAAEQCu

L’alcaldessa Gemma Badia va valorar que "és una molt bona notícia que no es tanqui l'escola Juan Salamero, i que a més no es massifiqui l'escola Marcel·lí Moragas. Això garanteix la continuïtat dels projectes educatius dels dos centres". L'alcaldessa va afegir que "estarem molt atents al procés de preinscripció i amatents per garantir-ne un desenvolupament correcte."

418933817 770262635151594 1829710814883007633 n

La Generalitat havia comunicat aquesta setmana la decisió de tancar aquest centre el proper curs, i la intenció inicial de reubicar els alumnes a l'escola Marcel·lí Moragas. Davant d’aquest anunci, el consistori va manifestar el seu desacord i va demanar que es fes un estudi rigorós de la situació del centre, posant en valor el projecte educatiu, les necessitats dels nens i les nenes i les famílies, la tasca socioeducativa i les conseqüències que tindria una actuació com la que s’estava plantejant, tant per al Juan Salamero com per al Marcel·lí Moragas. Paral·lelament, el conjunt de la comunitat educativa de les dues escoles va expressar amb claredat la seva oposició al tancament.

A més d’assegurar que es manté obert l’escola Salamero, a la reunió es va acordar que el Departament d’Educació de la Generalitat farà una avaluació acurada dels passos a seguir de cara al procés de preinscripció escolar que s’obrirà les properes setmanes.

Redacció / Fotos: Aj. Gavà-Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix