Comença la vaga dels treballadors de l’handling d’Ibèria a l’aeroport

S’han concentrat unes cent cinquanta persones el primer dia de mobilitzacions

Amb una concentració de cent cinquanta treballadors de l’handling d'Ibèria ha començat aquest divendres 5 de gener, a la Terminal 1 de l'Aeroport de Barcelona-El Prat, el primer dels quatre dies de vaga convocada pels sindicats.

GDE4HMiXcAAsv w

L'atur s'ha mantingut després de no arribar a un acord en l'última reunió entre sindicats i empresa, i UGT de Catalunya i CCOO de Catalunya han convocat la protesta a Barcelona per la "falta de voluntat negociadora" de la companyia. Els treballadors s'han concentrat amb armilles i banderes dels sindicats i han xiulat i cridat lemes contra l'empresa com a "dimissió direcció" mitjançant un megàfon. No hi ha hagut incidents.

PHOTO 2024 01 05 12 22 37

Normalitat

D’altra banda, a les primeres hores de vaga va transcórrer amb "normalitat" i amb un seguiment del 14,61% fins a dos quarts de deu del matí, segons va assegurar la companyia en un comunicat.

PHOTO 2024 01 05 13 38 58

A primera hora, l'aerolínia havia explicat que el seguiment era del 17% entre els treballadors que no han de fer serveis mínims. Ibèria afirma que aquests s’han complit i que només s'ha registrat "alguna incidència puntual relacionada amb la càrrega de les maletes". A més, l’empresa assenyala que el 95% de la plantilla programada s'ha presentat al seu lloc de treball. D'altra banda, la puntualitat dels vols de l'aerolínia que avui operen se situa en el 83%.

Redacció / Fotos: UGT-CCOO

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix