El primer premi de la Grossa de Cap d’Any cau a Sant Boi de Llobregat

El municipi baixllobregatí també és afortunat amb La Dooble, que es va vendre íntegrament a l'Agrupament Escolta i Guia Sant Ramon Nonat, el Cau

Sant Boi de Llobregat acomiada l’any 2023 de la millor manera. Després de vendre una part d’un cinquè premi del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal, avui ha estat agraciat, per partida doble, durant la celebració del sorteig de la Grossa de Cap d’Any, que enguany arribava a l’onzena edició.

GCrVJA9aUAAACwn

santboi primerpremi

santboi primerpremi 2

Captura de pantalla 2023 12 31 a las 16.36.37

El primer premi de la Grossa de Cap d'Any ha estat per al número 08702, premiat amb 200.000 euros el bitllet de deu euros. Només ha tingut dos guanyadors, ja que se n'havien venut dos bitllets. L'un, en un estanc de Sant Boi de Llobregat i l'altre per internet.

GCrM1J3awAAdLuM

tercerpremi lagrossa

D’altra banda, el primer premi de La Dooble ha estat per al 08830 i l'ha venut l'Agrupament Escolta i Guia de Sant Ramon Nonat, el Cau, de Sant Boi de Llobregat. Es dona la circumstància que el 08830 és el codi postal d'aquesta població de la nostra comarca. S'han repartit, en total, un milió d'euros entre totes les participacions que ha fet aquesta entitat, la qual a més ha guanyat 30.000 euros del sorteig promocional. “És una bogeria, és increïble. A més, no és la primera vegada que guanyem, ja que l’any passat ens va tocar el segon premi i l’entitat va rebre 10.000 euros”, expliquen des del Cau.

GCrkPukWQAA5Wiy

Cal destacar que La Dooble, l'alternativa catalana a les participacions tradicionals de la Grossa de Nadal, està pensada per a entitats sense ànim de lucre. Les entitats i els clubs que fan aquestes participacions poden demanar com a donatiu entre un i quatre euros. Enguany, en total han participat 625 entitats.

Sant Vicenç i Molins de Rei

Altres dos municipis baixllobregatins també han estat afortunats durant el sorteig. El tercer premi, dotat amb 30.000 euros per bitllet, ha estat per al número 01411. S'ha repartit sobretot a Sant Vicenç dels Horts. Concretament, a l'Estanc nº2 del carrer Jacint Vergaguer. També a Salt, Calaf, Badalona i Molins de Rei. En aquest cas, sí que s'havien venut totes les butlletes d'aquest número, 50 en total. 

GCrTASobIAA1TS7

0 6

0 5

Captura de pantalla 2023 12 31 a las 16.31.21

Cal destacar que aquestes dues localitats també van ser afortunades en el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal.

Redacció / Fotos: 3cat-Aj. Sant Boi de Llobregat-Google Maps

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix