Tomben la proposta de VOX de reobrir l’estació de tren de Sant Ildefons

“Això demostra que l’Ajuntament de Cornellà no es preocupa pels problemes reals dels seus ciutadans”, explica el regidor Iván Cánovas

No es reobrirà, de moment, l’estació de tren de Sant Ildefons, a Cornellà de Llobregat. El grup VOX va demanar ahir en la Comissió de Territori del Parlament de Catalunya la reobertura de l'estació cornellanenca. Segons el grup polític ultradretà, una reivindicació històrica del PSC en el municipi baixllobregatí en el qual governa al costat d'En Comú Podem. Malgrat això, tant el Partit Socialista de Catalunya com els Comuns han votat en contra al costat d’ERC, CUP i Junts.

WhatsApp Image 2023 10 18 at 20.02.07 1

El diputat de VOX en el Parlament de Catalunya, Andrés Bello, ha explicat que “les famílies que han decidit iniciar el seu projecte vital en la zona de Can Mercader, en el barri Almeda, o Linda Vista no poden tenir l'estació més pròxima a més de 20 o 30 minuts caminant”.

Captura de pantalla 2023 10 18 a las 21.16.13

Els regidors de VOX a Cornellà, Iván Cánovas i Jordi Pedro, que han assistit al debat i votació de la proposta, han declarat que el vot en contra del PSC i d’ECP, “només demostra que l'Ajuntament de Cornellà no es preocupa pels problemes reals dels seus ciutadans”. Han assegurat també que “malgrat que la Proposta de Resolució no ha tirat endavant per culpa de l'esquerra i el separatisme, VOX continuarà treballant des de tots els fronts per a fer una Cornellà més segura i accessible”.

La formació ha denunciat, a més, que fa trenta anys que l'estació de tren de Sant Ildefons està tancada, malgrat que és una “necessitat real” per a totes les famílies que s'han instal·lat en la zona.

Redacció / Fotos: VOX-Adif

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix