La presidenta de la Diputació de Barcelona vista a Molins de Rei

Lluïsa Moret, que  ha estat rebuda a la Casa de la Vila per l’alcalde Xavi Paz, ha visitat el Palau de Requesens, que serà el primer museu monogràfic del Renaixement de Catalunya

Lluïsa Moret, ha afirmat que “no és casualitat que avui estiguem a Molins de Rei. La ciutat ha tingut sempre una mirada innovadora i pionera, i ha volgut ser sempre un laboratori de noves experiències, com ho ha estat en el mandat passat participant en el projecte transformador de la Diputació de Barcelona “Escolta Jove”.

Molins dintre 2

VisitaDIBA 4

Posteriorment, s’han desplaçat al Palau de Requesens, on la presidenta de la Diputació ha pogut conèixer la rehabilitació que s’hi ha dut a terme per acollir el Museu del Renaixement, que estarà integrat a la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona i que compta amb el suport de la corporació. Des del punt de vista cultural, Molins de Rei vol ser un referent, ja que serà el primer museu monogràfic del Renaixement de Catalunya. La intenció del consistori és acollir totes les col·leccions d’aquesta època per visibilitzar-les. També funcionarà com a nou Punt d’Atenció Turística del municipi baixllobregatí, amb l’objectiu d’informar a vilatans i visitants.

Molins dintre 3

Aquesta és una de les primeres visites de Lluïsa Moret al territori de la província des que ha assolit el càrrec de presidenta de la Diputació de Barcelona. La seva voluntat és conèixer de primera mà les necessitats dels ajuntaments. “Volem tirar endavant, en aquest mandat, la lògica d’una diputació innovadora i pionera per donar les respostes adequades als ajuntaments i a la ciutadania”, ha remarcat Moret. D'altra banda, l’alcalde, Xavi Paz, ha agrait a la presidenta la seva visita, afirmant que “és tot un honor pels molinencs i molinenques que facis la teva primera visita com a presidenta al nostre municipi”. En la seva intervenció també ha volgut posar èmfasi que “la col·laboració de la Diputació és vital perquè puguem dur a terme projectes i dotar el municipi de recursos i serveis adreçats als nostres convilatans”.

Redacció / Fotos: Diputació Barcelona-Aj. Molins de Rei

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
220

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix