El parc de la Muntanyeta millora la seguretat i l’accessibilitat

Les principals actuacions han consistit a millorar l'accessibilitat dels paviments i la recollida de l'aigua pluvial, augmentar la il·luminació, millorar la visibilitat, crear zones d'estada i nous camins i implementar una nova àrea de gossos

El parc de la Muntanyeta, a Sant Boi de Llobregat, torna a estar el cent per cent operatiu després d'uns mesos d'intervencions que ha permès millorar-hi algunes zones.

IMG 0666

IMG 0699

IMG 0713

Les principals actuacions han consistit a millorar l'accessibilitat dels paviments i la recollida de l'aigua pluvial, augmentar la il·luminació, millorar la visibilitat, crear zones d'estada i nous camins i implementar una nova àrea de gossos. El conjunt de les intervencions, amb un cost de 360.391,20 €, es divideix en cinc grups principals:

  • Àrea recreativa del carrer de Baldiri Aleu.S'ha finalitzat la reforma parcial del 2020, amb la pavimentació de formigó tintat de color vermell i gris. S'ha traslladat i s'ha substituït la font de les pistes de bàsquet i s'ha col·locat mobiliari prop de l'àrea de jocs infantils.
 
  • Espai entre la plaça de l'Agricultura i l'Escola Barrufet.Els bancs existents s'han dotat d'una plataforma pavimentada. 
 
  • Vessant sud de la pineda.S'han condicionat diversos corriols que donen continuïtat al passeig de les palmeres i al camí lateral de la biblioteca fins als miradors. Aquests camins s'han remarcat amb els accessos pavimentats i amb travesses de fusta. A més, per facilitar l'accés al punt amb més pendent, s'hi ha instal·lat una escala de fusta. 
 
  • Nova àrea de gossos.S'ha situat al costat de l'àrea de gossos existent al carrer de la Muntanyeta, amb la presència d'una tanca perimetral i una zona d'estada a l'interior, amb bancs, paperera i font. A més, s'ha millorat la recollida d'aigua de pluja per evitar l'erosió del terreny mitjançant cunetes o petites motes. 
 
  • Carrer entre el Mercat de la Muntanyeta i el pàrquing.S'ha millorat la visibilitat de la zona reduint-hi la massa vegetal i s'ha modificat el parterre ubicat en paral·lel al mercat. La plantació d'arbres al talús que limita amb el pàrquing o la col·locació de lluminàries de 4,5 metres d'alçada en són les actuacions principals.
 

Redacció / Fotos: AMB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix