En marxa les obres d'ampliació del CAP Montclar de Sant Boi

El centre sanitari guanyarà vuit noves consultes que milloraran l’atenció a la ciutadania fins que es construeixi el nou CAP previst al municipi

El Departament de Salut ha començat els treballs per ampliar el Centre d’Atenció Primària Montclar, a Sant Boi de Llobregat, una actuació que permetrà guanyar 235 metres quadrats d’espai assistencial, incrementant la capacitat del centre i millorant l’atenció a la ciutadania.

El CAP creixerà amb vuit noves consultes i les corresponents sales d’espera, que es destinaran a consultes de medicina de família i infermeria. Aquesta actuació esponjarà el centre fins que es construeixi el nou CAP previst al barri de Marianao, que serà el cinquè del municipi i que es troba en fase de licitació de projecte. L’ampliació, doncs, dona resposta a la necessitat immediata de comptar amb més espai, que s’ha aguditzat amb la incorporació de nous professionals després de la pandèmia, com són el referent de benestar emocional, el dietista-nutricionista o el fisioterapeuta, entre d’altres.

F1eL25mXgAAAmbK

L’ampliació es durà a terme mitjançant un mòdul industrialitzat que estarà connectat amb l’edifici principal i que s’instal·larà a la zona posterior del CAP. El seu disseny combina funcionalitat i confort, compta amb tots els subministraments necessaris, climatització i llum natural a tots els espais. Les obres s'enllestiran a finals d’aquest any i suposen una inversió de 350.000 euros finançats pel Servei Català de la Salut a través dels Fons Europeus REACT-EU.

Redacció / Fotos: Dep. Salut-Aj. Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix