Es construiran quaranta habitatges a Cornellà amb fonts NextGenerationEU

Es faran a través de diferents fórmules de col·laboració publicoprivada i seran energèticament eficients destinats al lloguer social i assequible

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha signat diversos acords amb la Generalitat de Catalunya, amb tretze municipis catalans i amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per a finançar la construcció de 761 habitatges en edificis energèticament eficients destinades al lloguer social i assequible. 

Mitma aportarà 17,2 milions d'euros dels 120,4 milions d'euros pressupostats per a l'execució d'aquests projectes, dividits en vint-i-quatre actuacions, amb càrrec als fons NextGenerationEU, en el marc del Pla de Recuperació Transformació i Resiliència (PRTR).

606952591

Els acords recullen ajudes per a la promoció d'habitatges en lloguer social en catorze municipis de la comunitat autònoma (als tretze esmentats se suma Barcelona, a través de l’AMB). Els projectes es duran a terme pels seus respectius Ajuntaments o empreses municipals d'habitatge, a més de l’AMB. Cornellà de Llobregat és un dels municipis on es faran quaranta habitatges a través de diferents fórmules de col·laboració publicoprivada.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
212

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix