Adif anuncia que interromp el trànsit entre Castellbisbal i Martorell

Ho farà entre el 30 de juliol i el 18 d'agost per obres amb l’objectiu d’ampliar el traçat en ample internacional

Adif ha anunciat que les obres per ampliar el traçat en ample internacional en el tram Martorell-Castellbisbal provocaran una interrupció del trànsit ferroviari entre el 30 de juliol i el 18 d'agost, en un comunicat aquest dilluns. L’actuació provocarà que el trànsit a Martorell quedi interromput fins al 13 d’agost i des d’aquest dia i fins al 18 d’agost, la circulació es veurà interrompuda entre les dues estacions.

070323 Castellbisbal 8

Es preveu que a mitjans del mes d’octubre es reobri a la circulació ferroviària el túnel de Castellbisbal per una de les dues vies. Per garantir la mobilitat dels viatgers, s’ha establert un pla alternatiu de transport i una reprogramació dels serveis durant el període d’execució dels treballs. S’oferirà un servei alternatiu per carretera entre Castellbisbal i Sant Sadurní d’Anoia entre el 31 de juliol i el 13 d’agost, i entre Molins de Rei i Sant Sadurní d’Anoia del 14 al 17 d’agost.

Redacció / Fotos: Adif

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
216

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix