Nou horari per a l’R2 Sud de tren a partir de dissabte

Amb la intenció de minimitzar les afectacions dels passatgers per la incidència de l’estació de Gavà

Renfe ha anunciat la implementació d’un nou horari que entrarà en vigor aquest dissabte 6 de maig en els serveis de Rodalies de la línia R2 Sud, que actualment està afectat per l’incendi en un quadre elèctric a l’estació de Gavà. Així, s’ha reconfigurat el servei amb la intenció de minimitzar les afectacions dels passatgers per la incidència de l’R2, amb la intenció de garantir la fiabilitat de l’oferta.

noticia.jpg 1252292991

Els nous horaris incorporen un increment del temps de viatge d’uns tretze minuts, que permetran oferir un servei amb informació amb temps real de temps de pas, així com un temps de viatge real assimilat a les circumstàncies. Els horaris dels serveis Regionals estaran disponibles durant la propera setmana.

A més, a aquest nou horari cal afegir el servei complementari, segons Renfe, d’autobusos que s’ha establert els dies laborables durant les hores puntes del matí entre Castelldefels i Barcelona (de 06.30 a 08.30), i a la tarda des de Barcelona fins a Gavà i Castelldefels (de 17.00 a 19.00). Cal destacar que Renfe ha contactat amb moltes empreses de transport per aconseguir autobusos per establir serveis complementaris després de les incidències.

Redacció / Fotos: Renfe

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix