AMB reforça les línies de Bus Metropolità per l’avaria de Gavà

Hi haurà un increment de la freqüència de pas a les rutes E80, E86 i E95 i Renfe incorporarà també un servei complementari per carretera a Castelldefels i Gavà

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha reforçat, des d'ahir, les línies de Bus Metropolità que connecten Castelldefels, Gavà i Viladecans amb Barcelona a conseqüència de l’avaria a l’estació de tren de Gavà. L'increment de la freqüència de pas dels autobusos a les rutes E80, E86 i E95 vol mitigar l'efecte de la incidència que afecta el servei de l’R2 sud de Rodalies. 

Els tres trajectes reforçats del Bus Metropolità garanteixen un recorregut ràpid fins a Barcelona. En funció de la demanda, l'AMB decidirà els nous reforços que siguin necessaris. La resta de línies de Bus Metropolità segueixen operant amb plena disponibilitat.

20230503 bus r2

D’altra banda, Adif ha apuntat que Renfe incorporarà, a partir d’aquest dijous a les sis del matí, un servei complementari per carretera d’autobusos entre Castelldefels i Barcelona, i un entre Gavà i Barcelona a partir de les 17 hores. A més, està treballant per introduir un quart tren al servei de l’R2 en els pròxims dies i per tenir disponibles els horaris definitius el dissabte.

Auditoria de la Generalitat

D’altar banda, el secretari de Mobilitat i Infraestructures de la Generalitat, Marc Senglàs, ha anunciat que es vol fer una auditoria pròpia sobre les causes de l’avaria de l’R2 a Gavà “perquè hi ha diferents informacions”. A més ha assegurat que l’informe que elaboraran els tècnics de la Generalitat els donarà “garanties i fiabilitat” tant a l’executiu com a la ciutadania.

Redacció / Fotos: AMB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix