Denuncien que deixen sense pavelló als esportistes esparreguerins

El Govern Municipal ha suspès totes les activitats el pròxim 22 d’abril per acollir una festa privada de Sant Jordi, segons ERC

Polèmica decisió del Govern municipal d’Esparreguera. En un comunicat del grup municipal d’ERC s’informa que el Govern Municipal “ha ordenat suspendre totes les activitats esportives que el pròxim 22 d’abril estaven programades i calendaritzades” al Pavelló Municipal d’El Castell. Els republicans expliquen que el motiu “és que la instal·lació esportiva s’ha de condicionar per acollir una Revetlla de Sant Jordi, d’organització privada, la nit de dissabte 22 a diumenge 23”.

esparreguera4086

Per a ERC, la decisió del Govern municipal és una nova demostració de “l’absolut menyspreu de l’equip de Govern del PSC al món de l'esport, en especial per les noies i nois a qui se'ls trasllada el missatge que una revetlla és prioritària a les vostres activitats esportives, menyspreu que arriba també a les persones que dia a dia dirigeixen i gestionen les nostres entitats d'esports de manera altruista i sacrificada” i afegeix que “especialment greu és l'assumpte quan la revetlla que lamina els drets dels i les esportistes esparreguerines és una iniciativa privada i amb ànim de lucre. Un lamentable precedent que obre la porta a noves i futures discriminacions de les entitats d’esports i a l’utilització inadequada del pavelló. Expulsen l’esport del pavelló per permetre fer un negoci privat a costa de l'activitat esportiva dels nois i noies i utilitzant per a aquest negoci un equipament públic municipal”. Els republicans estan decidits a saber qui ha estat el regidor que ha decidit, amb el vistiplau de l’alcalde, “aquest atropellament. Demanarem les responsabilitats que pertoquin.”

D’altra banda, un tuit del PSC Esparreguera manifesta que “el pavelló no es tanca, s’hi farà una activitat prevista en els reglaments i ordenances, amb els informes de seguretat preceptius i liquidant les corresponents taxes per part de qui l’ha demanat, tant per fer-ne ús com per la llicència d’activitat recreativa extraordinària” i s’afegeix que “des del Govern municipal continuarem treballant per promoure la pràctica esportiva i una oferta d’oci per a totes les edats, perquè sí, són compatibles. El Pla director d'esports va ser aprovat amb 16 vots favorables, dues abstencions i només tres vots en contra d’ERC.”

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix