El Departament de Salut reforçarà l’atenció primària i comunitària

Amb l'ampliació d'espais assistencials al CAP Montclar de Sant Boi i el Lluís Millet d’Esplugues

En el marc de les actuacions de millora, enfortiment i transformació de l’atenció primària i comunitària de Catalunya, el Departament de Salut durà a terme, a un total de vint-i-dos centres d’atenció primària (CAP) del territori, la construcció de mòduls assistencials amb caràcter provisional o definitiu. Per fer possible aquestes actuacions, que finalitzaran entre desembre de 2023 i març de 2024, s’ha previst destinar 42 milions d’euros. Al Baix Llobregat està previst  que s’amplii el CAP Montclar de Sant Boi de Llobregat i el CAP Lluís Millet d’Esplugues de Llobregat.

Captura de pantalla 2023 04 03 a las 20.51.47

Exterior CAP Llus Millet obert 5 scaled

Aquestes inversions tenen l’objectiu d’aportar major qualitat i confort tant per als professionals com per a la ciutadania usuària. Les millores ampliaran els espais per a l’actuació assistencial i permetran, d’una banda, la incorporació dels nous perfils professionals (dietistes-nutricionistes, higienistes, fisioterapeutes, odontòlegs, treballadors socials i referents de benestar emocional); i de l’altra, l'augment de la plantilla d'infermeria, d’auxiliars i d’administratius.

El finançament d’aquests mòduls forma part dels fons europeus REACT (40 M€) als quals se sumen altres vies de finançament (2 M€), que tenen com a propòsit donar suport i impulsar la transformació estratègica de sectors tan importants com el de la salut.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix