Reconeixement mundial al Clúster de Salut Mental de Sant Boi

Va rebre el certificat Gold Laber que atorga l’European Secretariat for Cluster Analysis i que reconeix els nivells d'excel·lència establerts en quant a la seva gestió

Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC), el Clúster català de la carn i la proteïna alternativa (INNOVACC), el Clúster de Salut Mental -ubicat a Sant Boi de Llobregat- i el Clúster Foodservice han estat reconeguts amb el certificat Gold Label que atorga l’European Secretariat for Cluster Analysis (ESCA). Es tracta del reconeixement més prestigiós a escala global en l’àmbit dels clústers i que certifica l’excel·lència en la gestió d’aquestes organitzacions. Per aconseguir aquesta certificació els clústers han comptat amb el suport d’ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball- a través del programa Catalonia Clusters que desplega instruments per evolucionar cap a l’excel·lència.

FUUY7sjXEAAz Xh

076a7138 3d6c 424f 9fee 6db6e2382f61

Per atorgar l’acreditació Gold Label, l’European Secretariat for Cluster Analysis analitza trenta-un indicadors dels clústers relacionats amb el finançament, la governança, l’estratègia, la composició (si a l’organització són presents multinacionals, pimes, startups, universitats o centres tecnològics) i la qualificació de l’equip que el gestiona. El fet de comptar amb aquest certificat permet als clústers augmentar la seva visibilitat i posicionament internacional, així com l’accés a nous punts de trobada amb altres clústers punters europeus per dur a terme projectes conjunts i processos de millora.

Què és un clúster?

Un clúster és una agrupació d’empreses (startups, pimes i multinacionals) i agents de l’entorn (universitats i centres tecnològics) d’un determinat àmbit econòmic que comparteixen recursos, generen sinergies i es projecten internacionalment. Es tracta d’un instrument que permet millorar la competitivitat dels membres que en formen part a partir del desenvolupament de projectes transformadors conjunts i la definició de reptes estratègics per al seu sector. 

Redacció / Foto: Arxiu-Aj. Sant Boi

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
213

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix